مدیر کل پدافند غیر عامل کهگیلویه و بویراحمد در دیدار با رئیس و معاون پژوهشی مرکز با اشاره به اینکه تولید محصولات کشاورزی، با تهدیدات و انواع بلایایی از جمله: سیل، آفات، امراض و حوادثی طبیعی که با اتکا به بحث پدافند غیر عامل موجب کاهش آنها میشود.
به گزارش روابط عمومی سازمان تات به نقل از مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان کهگیلویه و بویراحمد؛ غلامی مدیر کل پدافند غیر عامل استان، ضمن تشکر از فعالیتهای انجام شده توسط این مرکز، پدافند غیر عامل به مجموعه اقدامات غیر مسلحانه ای که موجب افزایش بازدارندگی، کاهش آسیب پذیری، تداوم فعالیت های ضروری، ارتقاء پایداری ملی و تسهیل مدیریت بحران در مقابل تهدیدها و اقدامات نظامی دشمن می شود و ما آمادگی هرگونه اقدامی را در خصوص تهدیدات احتمالی که بخش کشاورزی را به چالش می کشاند داریم. وی گریزی به اهمیت تحقیقات کشاورزی در سفره غذایی مردم زد و خاطر نشان کرد: محصولات سالم و ارگانیک در سلامت آحاد جامعه نقش بسزایی دارد. حیدرپور رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه در حوزه حفظ نباتات باید شبکههای مراقبت راه اندازی و کانون های تهدید شناسایی شوند و بر این اساس میزان سم کمتری نیز مصرف می شود و با مصرف کم سم، سلامت محصول نیز افزایش مییابد. وی یکی دیگر از کاربردهای پدافند عامل در بخش کشاورزی را حفظ ذخایر ژنی اعلام کرد و افزود: ذخایر ژنی را هم باید حفظ کنیم. همچنین توسعه کشت محصولات کشاورزی کم آب بر در استان و طرح اصلاح الگوی کشت و گسترش کشت های گلخانه ای می تواند در بحث پدافند غیرعاملی نقش بسزایی ایفا کند.
