به گزارش روابط عمومی سازمان تات به نقل از مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی کهگیلویه و بویراحمد، کریمی زاده با اشاره به رهنمودهاي سازنده مقام معظم رهبري در شکلگيري و تقويت مجموعههاي دانشبنيان و همچنين تاکيدات وزارت جهاد کشاورزي بر ضرورت توسعه کشاورزي پايدار و با اتکا بر توانايي نخبگان، گفت: شرکت بذر پژوه امنيت به منظور توليد مکانيزه با حفظ خلوص ژنتيکي ارقام مختلف محصولات زراعي نزدیک به دو سال است که آغاز به کار کرده است.
وی معرفي بيش از 40 رقم اصلاح شده محصولات مختلف زراعي داراي سازگاري پايدار با شرايط ديم گرمسيري را تنها بخشي از کارنامه درخشان اين مجموعه دانشبنيان عنوان کرد.
مدیر عامل شرکت بذر پژوه امنيت خاطر نشان کرد: تاکنون این شرکت موفق به اخذ 5 فقره مجوز توليد بذر محصولات زراعي مختلف (گندم، جو، عدس، نخود و گياهان علوفهاي) از موسسه تحقيقات ثبت و گواهي بذر و نهال شده و در سال زراعي 1402-1401 با توليد 118 تن هستههاي اوليه بذري، زمينه ارائه کافی و مستمر بذور ارقام پيشرفته محصولات مورد نظر در ساير طبقات بذري را فراهم کرده است.
وی همچنین عنوان کرد: با توجه به محدوديتهاي مالي، کمبود نيروي کارگري، افزايش هزينه تامين نهادههاي کشاورزي و فرسودگي ادوات خاکورزي و دستگاههاي بوجاري بذور، مرکز تحقيقات کشاورزی کهگيلويه و بويراحمد و موسسه تحقيقات کشاورزي ديم کشور در قالب قراردادهاي مشارکتي و واگذاري روياليتي ارقام گندم و جو، توليد هسته هاي اوليه بذري را به شرکتهاي دانشبنيان واگذار کرد.
کریمی زاده در پایان تصریح کرد: اين شرکت متعهد است با کار و تلاش بيشتر، توليد بذر سالم را فراهم و ساماندهي وضعيت بذر کوچکترين خدمتي است که شرکت دانش بنیان بذر پژوه امنيت به اقليم گرمسير کشور ارائه کند.