رئیس مؤسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور از کاهش جمعیت آفات برگ خوار و جوانه خوار در جنگلهای استان کهگیلویه و بویراحمد خبرداد.
به گزارش روابط عمومی سازمان تات به نقل از مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابعطبیعی کهگیلویه و بویراحمد، علیزاده در هشتمین نشست کمیته علمی نهضت مردمی کاشت یک میلیارد درخت استان با بیان اینکه، نقاط قوت و ضعف این طرح مردمی در سال اول شناسایی شده و لازم است عملیات اجرایی آن در سال دوم با شتاب بیشتری انجام گیرد.
وی افزود: اجرای موفق این طرح با مشارکت مردم، سمن ها و شرکت های خصوصی امکان پذیر می باشد و ادامه بلند مدت این طرح نقش بسزایی در توسعه فضای سبز و احیای جنگل ها دارد.
رئیس مؤسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور عنوان کرد: آفات زراعی و باغی با آفات موجود در جنگل به دلیل بحث اکولوژی و نحوه مبارزه با آنها متفاوت بوده و در خصوص مدیریت کنترل این آفات بایستی نگاه اکولوژی تکاملی داشته باشیم و بپذیریم که آفت یک عامل نیست، بلکه معلول یکسری اقدامات و عوامل دیگر از جمله تغییر اقلیم و دخالت انسان در طبیعت بودهاست.
وی تأکید کرد، جمعیت آفات جنگل های بلوط زاگرس رو به کاهش است و با شناخت شرایط اکولوژیکی تکاملی جنگل، راهکارهای بهتر و مؤثرتری را بدست آوریم.
علیزاده رئیس مؤسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور در ادامه سفر خود به استان کهگیلویه و بویراحمد از جنگلهای تحت تأثیر آفات برگخوار بلوط در شهرستان باشت بازدید کرد.